Over ons

Aikido In Bedrijf

Aikido In Bedrijf is een initiatief van Aiki Training en Coaching uit Rotterdam.

Wij verzorgen aikido workshops en ki trainingen. Geen slaapverwekkende betogen of overdreven peptalks! Maar het beleven en lichamelijk ervaren van ‘De kracht van aandacht’.

Benut je volledige potentieel door te leven en te werken vanuit je centrum.

 

aikido training bedrijf
Aikido training team

Waarom Aikido In het bedrijf?

Aikido gaat over harmonie en verbinding maken door te leven en werken vanuit je centrum. Aikido is anders, het is geen vechtsport en kent geen verliezers. Ervaar de kracht van aandacht en verbinding door gebruik te maken van eeuwenoude principes uit de oosterse krijgskunsten. Ontdek met elkaar met een aantal leuke fysieke feedback oefeningen dat je veel meer kunt bereiken zonder te vechten. Kom even uit je hoofd en gebruik je onzichtbare ki kracht. Krijg meer gedaan in minder tijd. Mind over matter!

 

aikido zakelijk
Aikido toepassingen in zakelijke context

Neem vrijblijvend contact op

Wil je zelf een aikido workshop of een aikido training in het bedrijf organiseren of bijwonen? Laat je dan inspireren en ervaar de werkelijke kracht van verbinding. Minder stress, beter omgaan met veranderingen en een betere werksfeer. Wij maken medewerkers meer bewust van de eigen mogelijkheden en de mogelijkheden van het team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de inzet van aikido binnen uw organisatie.